Szolgáltatásaink
Kertépítés ikon

Kertépítés

Kertépítés

 

Teljes körű kertépítészeti tervezéssel és kivitelezéssel állunk érdeklődőink rendelkezésére. Menedzseljük a munkafolyamatot az ötlettől egészen a megvalósításig. Segítünk, hogy az egyszerű vázlatból létrejöhessen a kívánt végeredmény; mindehhez 3D-s látványterv is készül.

A kivitelezést képzett szakembereink végzik, a munkafolyamatok során pedig speciális célgépeket alkalmazunk. A növényeket saját kertészetünkből, minősített beszállítóktól biztosítjuk.

Minden munkafolyamatot dokumentálunk, a vállalt teljesítési határidőket betartjuk.

Az elvégzett munkára és a növényekre garanciát vállalunk.

Kert-karbantartás ikon

Kert-karbantartás

Kert-karbantartás

 

Teljes körű kertfenntartási munkák elvégzését vállaljuk, mely magában foglalja a gyep és a növények karbantartását, növényvédelmet, tápanyag-utánpótlást, metszéseket, öntözőrendszer-karbantartást.

Munkánk során a növényvédelmi feladatokat növényorvos kolléga felügyeli. A gondozandó növényeket saját kertészetünkből, minősített beszállítóktól biztosítjuk, és extra minőségű tápanyagokkal látjuk el.

Minden esetben minőségi gépeket és segédanyagokat használunk, a keletkezett zöldhulladékot pedig elszállítjuk. Ügyelünk arra is, hogy a karbantartási feladatokat idő- és költséghatékonyan végezzük.

Az elvégzett munkára garanciát vállalunk.

Dísznövény-kereskedelem ikon

Dísznövény-kereskedelem

Dísznövény-kereskedelem

 

Fő profilunk a nagykereskedelem; kertépítőknek, kerttervezőknek, nagyobb növénytelepítési projektek esetén teljes körű szolgáltatást nyújtunk, mely magában foglalja a növények kiválasztását, beszerzését és kiszállítását.

Kertészetünkben évelő és egynyári növények, palánták, lombhullató és örökzöld cserjék, illetve fák széles választékával várjuk a kertbarátokat, lakossági vásárlókat is, mely a téli, karácsonyi időszakban fenyőfa-árusítással bővül.

A hazai mellett Hollandiából és Olaszországból importált növényekkel egészítjük ki kínálatunkat.

Modulrendszerű épületek ikon

Modulrendszerű épületek

Modulrendszerű épületek

 

Iroda- és bemutatóépületek, kültéri fitness és szaunaházak tervezésében és kivitelezésében (3D-s látványtervvel), illetve kerti pavilonok, terasz-előtetők és pergolák gyártásában állunk érdeklődőink rendelkezésére.

A teljes folyamatot menedzseljük az ötlettől egészen a megvalósításig, melynek során minden munkafolyamatot dokumentálunk.

Megbízásainkat pontosan, határidőre teljesítjük, az elvégzett munkára garanciát vállalunk.